söndag 10 maj 2009


OM NOM NOM!
Jag exploderar av lycka,pepp och förkylning. Bra blandning ftw. Konsert dag i dag. Girugämesh igen. Lycka på hög fucking nivå det där asså.
Lyckades till och med ta mig till skivsigneringen. Och jag måste nämna att alla i bandet är snygg up close. Förut tyckte jag att en av dem liknade Frankenstein.. Men inte nu inte. Het getar var dem. Ryos leende när han pillade Tim i örat var så übergulligt att jag dog inombords. (Och palla att "übergulligt" är ett ord, det blev inget sånt där rött streck under) Han hade gärna fått pilla på mig med det där leendet på läpparna. 8D
Konserten i sig var underbar den med som vanligt. De levererade underbar musik igen. Glädjen över att de inte bara spelade nya låtar utan även gamla var stor. Mest med tanke på att nya skivan inte är min favorit direkt så. Stod rätt långt fram i början. Men tack vare en liten fitta som stod framför mig och krossade mitt knä ett par gånger så drog jag mig bakåt. Det var skönare att stå längre bak och kunna röra sig fritt än att trängas där. Dock fick jag ju kriga lite då jag senare ställde mig vid Jonny och Nicklas. En blond fet brud viftade lite väl mycket med sin arm så man fick använda nyporna ibland. Sen gav jag nån annan fet brud tusen nålar med naglarna aswell. Det var nice och funkade med tanke på att hon släppte mig direkt.

Jag har blivit mobbad hela helgen för min röst. Låter som en wiskey kärring eller en pojke som precis kommit in i målbrottet.
Kom på idag att det är mitt alterego; En pojke i 12 års åldern vid namn Fritjof som precis kommit in i målbrottet. Det var fint. Men jag funderar på att döpa om honom till Boris.

Inga kommentarer: