fredag 13 mars 2009

CANDYLiCiOUS

Jag är stört mätt. Det känns som att jag kommer spricka i vilken sekund som helst. Ifall jag måste gå på toa så kommer jag rulla ut ur mitt rum som en stor bumling.
Men det är nice.
Den här veckan har jag tjockat mig som fan. Det är inte nice!
Eller visst, på ett sätt är det väl det men som det känns nu så är det inte det. Jag kommer bli smällfet om jag fortsätter såhär.
Träning borde påbörjas.. Efter att min påse med ostbågar är slut.

söndag 1 mars 2009

Dumdum

Ah fy fan. Jag håller på att bli sjuk igen. Typ. Score på det eller vad. Borde ha lånat en halsduk av Orange i fredags, hans tröja räckte inte.
Det var ferre hos honom i fredags. Jag åkte dit i sällskap med Linn,Tomas och Ilon. Vi drygade och åt på BK innan. Det var mumma. Sen iväg till Märsta där han bor. Det är typ världens ände eller nått. Det tar år och dar att komma dit imo.
Men när vi väl var framme så visade det sig att värden själv var ute och for med släp. Så vi fick vara sociala med varandra och de som redan var där. Jag och Linn satt/låg i soffan och pratade en massa i typ.. 40 min eller så. Det var trevligt.
Sen vid 10 fick jag ett litet samtal från Lucas som jag skulle träffa en snabbis nu när jag ändå var i Märsta. Inte sett muppen sen förra sommarn. Det var trevligt. Han hade en Mögli och en Fido med sig. Och han var varm. Jag stack mina händer under hans tröja och stal lite värme. Sen kom Linn och gjorde samma sak och sen kom även Fido och gjorde det. Det blev typ en.. 4kant av värmestjälande. Eller vafan man ska säga.
Efter ett tag stack vi tillbaka till Orange då de andra mupparna skulle ge sig iväg. Mannen själv var där då och en massa annat folk som man kände igen men inte pratat med tidigare, Aladdin bland annat. Han kände tydligen igen mig väldigt mycket men jag har då aldrig pratat med honom tidigare. Så han sa att han måste ha sett mig på en massa bilder. I went like.. Riiiiight.
Ju längre tid jag spenderade där desto mer kände jag av hans katt som inte var där vid tillfället och det typ sög. Så det slutade med att jag,Linn och Tomas stack rätt så tidigt.
Jag var inte hemma förns vid.. halv 2 eller så. Helt slutkörd och nerkyld som fan. Men det var nice så länge det varade.

På lördagen drog jag tillbaks till Märsta för att vara social med Lucas. Det var mys. Vi kollade på Full Frys en massa. Hade glömt hur jävla stört det programmet var. Men fy så underbart.
Och åter igen så stal jag värme från honom. Tydligen så gjorde det ingenting.
Efter ett tag kom Fido och .. Joint tror jag att han kallades. Minns inte riktigt men aja, då blev det livat i lägenheten. Vi tvingade Fido och Mögli att gå ner till affären för att köpa ingredientser till Tacos. Det blev lite fail. För ingen av dem visste vad taco krydda var så de köpte sån som man har till chips. Jävla blondisar.
Lucas fick ta och laga maten för han är superkocken. Fido fick skära tomater men det var fail. Så jag fick rycka in för han tyckte att jag inte gjorde nån nytta, jag stod och kramade på Lucas medans han stekte köttfärs.. *pouts*
Det blev inte så mycket bättre av att jag skar tomater... Kniven var stört dålig. När tomaterna var klara skulle Mögli hacka lök. Han stod och grät den stackarn. Sen kommer han på den briljanta idéen att ha löksaft i ögonen. Smart ass..
Sen käkade vi, det var mumma men vi glömde typ .. hälften av ingredientserna. Men det var gott ändå. Fast killarna klagade på att jag inte åt nånting. Jag åt faktiskt en taco!
Efter det satt alla och rapade som jag vet inte vad. Men de klådde Maria med hästlängder iaf.
Sen minns jag inte riktigt vad vi gjorde.. Vi satt och pratade lite typ. Och jag fick blondera Möglis hår. Under blekningen blev det awesome. Überblont på sidorna och oranget i mitten. Det var rätt nice. Men nu är det säkert grönt. Jag var tyvärr tvungen att dra innan de skulle färga det grönt.
Men men Dumdum, jag kommer till dig nästa helg för tvspelande! Du kommer få spö och inte få behålla din värme. ^^