lördag 29 november 2008

Lullaby

Jag vill sova. I en vecka nu så har jag vaknat väldigt random mitt i natten och varit klarvaken. Det har verkligen inte gått att somna om. Tack vare det så har mitt skolarbete blivit aningen lidande och det är verkligen inte bra.
Men jag orkar inte anstränga mig när hela kroppen skriker efter sömn. Då finns bara tankarna på att lektionen ska ta slut så att man kan få åka hem och bädda ner sig i sin säng med mysig new age musik spelandes i bakgrunden. Det är verkligen ett bra sömnpiller. Det får sinnet och kroppen att slappna av.
Synd bara att det inte funkar på natten.
Det är förjävligt när man har sånna här psykiska problem som är svåra att göra något åt. Hade det varit fysiskt så hade det i stort sett inte varit något problem.
"Hej små söta tabletter mot t ex värk." and that's it.
Sömntabletter är bullshit. Har tagit ett par i mitt liv och de va fan värdelösa. Funkade på min mamma dock, men fan inte på mig.

fredag 14 november 2008

Eclipse

Influensan suger balle. Igår hade man 40 graders feber och var lite allmänt små borta. Allt man gör när man är sjuk är att sova. Kul liv liksom.
I think not!
Och min ända tröst i all min sjuklighet är slut. Palla att böckerna i Twilight serien är så korta! New Moon va ju bara 594 sidor. Det är fan ingenting. Längre böcker pl0x. Och sen att jag inte får gå ut och köpa nästa del suger ju ännu mer. Men mina föräldrar vill inte att jag blir sjukare. Jag kan ta på mig 50 lager kläder om det skulle va till nån hjälp. Jag vill ha tag på nästa del nu. Before I go bananas.
Halsen börja jävlas med mig också. Det är ju ingevidare myspys att sitta och loska upp en massa slemklumpar hela jävla tiden. Aff, borde gå iväg från datorn nu ett tag. Dör av värmeslag och det är inte ens varmt. Feber sux och detta inlägg var så givande att jag borde ge mig själv en rungande applåd. *applåderar*

onsdag 12 november 2008

Don't disturb the dead,seriously. They'll kill you.

Nej fy helvete vilken jävla dålig timeing min kropp har på saker och ting!
Varenda liten milimeter av min kropp skriker av smärta. Till och med lilltårna gör ont och då är det fan illa. Och folket som känner mig vet att det inte är träningsvärk för jag tränar fan inte. Det är för mesar. Tyffingar tränar aldrig sådetså.
Mitt huvud dunkar som ett jävla.. Jag vet inte vad men ont som in i helvete gör det. Har gått runt och klagat hela dagen att jag har ont på diverse kroppsdelar. Sen att man hållt på att somna lite överallt hör till. Däckade så fort jag kom hem efter skolan. Vaknade för 20 min tittande av CardCaptor Sakura<3. Somnade sedan igen och var utslagen tills mina föräldrar kommer hem. Gnäller lite om att jag har ont överallt och mamma säger direkt att jag har influensans. OH HELL NO tänker jag och försäker sätta mig upp. Det gick ju inge vidare.
Har varit vaken halva natten för halsont. What the hell, kan influensan komma vid en dåligare tidpunkt? I think not. Har fan en massa att göra i skolan nu. Måste bli klar med det där jävla tröjtrycket, vara med på matten med tanke på prov om nån vecka, lite mer. Sen prov i SO samma vecka. Får inte missa nånting.
Senast jag hade influensan var jag knocked out i två veckor. No fun.

Och jag har en norsk 200. Den ni.. Måste växlas.. Uhu, nu babblar jag det är inte bra. Jag mår dåligt och vill inte det. Fy fan gör mig bättre.

tisdag 11 november 2008

Freeeeeze!

Freeze no more. Har nu äntligen fått tag på en jacka. Den är vit och har en såndär fluffig kant på luvan. Nice. Synd bara att den va så kort men det får jag leva med för den är värmande som satan. Köpte även en ny palestina sjal. Svart/vit ska det fan va. Men när man gick i nian skulle man ju vara så jävla alternativ och köpa en rosa/svart. Usch och fy på mig då alltså.
Kunde även inte låta bli att köpa ett halsband heller. Det var så snyggt och det bara hängde där och skrek på mig att jag skulle köpa det. Dock en riktigt hemsk sak som hände när jag gick in i den butiken var att den där äckliga låten "Nathalie" med nån idol snubbe spelades. Jag dog direkt. Fy fan vad jag hatar den äckligt vidriga låten. Den borde kastas och aldrig mer spelas upp.

Borde kanske krypa i säng nu. Sömnen börjar smyga sig på och jag kan inte sluta gäspa. Plus att det är varmt och skönt under täcket, jag fryser som fan just nu.

Anabola Asteroider

Aff,tröttheten slår till igen och den är inte nådig. Att lyssna på Rammstein hjälper inte, det hjälper bara tröttheten och gör mig sömnigare.
En liten tupplur gör inget. Försov mig med en timme idag. Inte bra, kom försent till idrotten med nästan en timme. My good reputation is ruined. Pfft, never had one.
Men det blev knäpptyst så fort jag kom in i salen. Det sög och var pinsamt som fan. Ett plus i kanten va att vi fick sluta tidigare för projektorn som skulle visa filmen ville inte funka.
Fick stå i en kvart och vänta på bussen, jag frös så att jag skakade. Så runt fyra ska jag möta Linn i stan och sedan köpa en jacka och en ny sjal. Måste hålla mig varm ffs.
Men nu ska jag sova ett tag. GOD NATT.

söndag 9 november 2008

A wild snorlax appears!!

Bah, jag kan inte sova. Min dygnsrytm är ju helt åt helvete sen höstlovet. Inte så där jättebra då va, men jag får väl leva med det i några veckor till antar jag. Fast iofs har jag aldrig kunnat sova bra på söndagar. Men jag brukar dock inte vara så här pigg.
Off topic : Sen när i helvete kör man twister i tunnelbanan? Det var nämligen ett par tjejer som gjorde det idag. Fattar inte varför det såg bara dumt ut och de sög.
Sen att bowling har blivit så jävla dyrt är ju en katastrof. Jag gillar att bowla och ge folk spö.

Ytterligare en katastrof.. Jag har läst ut Twilight. Inte bra för jag har inte fortsättningen och jag vill läsa den nu. Har nog seriöst inte läst en bättre bok än Twilight. GAH. First thing after school.. Inföskaffa New Moon.
En sak som gör mig lycklig: Jag ska pierca mig! *happi dance* Fast när vet jag inte. Förhoppningsvis snart. Måste få tag i min faster bara. Pappa vägrar vara med. xD He's a pussy.

lördag 8 november 2008

Two hooker's and an eightball



Sitter här,halvglor lite på Transformers med nagellack stinkandes i hela rummet. Humöret är inte på topp direkt, beror på en förjävlig mensvärk som jag hatar över allt annat på jorden just nu. Finns säkert något jag hatar mer men inte just nu.
Va på dop idag för första gången på jävligt länge. En ny liten släkting, syssling till och med. Och risplockare. Ja,han är adopterad från Vietnam och han heter nu Joel. Han va grymt söt och ascharmig. Verkade ha något för att gnugga sin panna mot andra. Cute. Och han grät inte under dopet heller. Hallå,vadå mirakel? Han sa typ.. "bad" då han såg vattnet, we all lol'd. Han är så liten så att han kan varken gå eller prata än. Det blir mer "BAAAAAAAAAH!" när han vill få sin röst hörd.
Läser fortfarande Twilight och den blir fan bara bättre och bättre. Det är snaijs.

fredag 7 november 2008

Aff,sitter i plugget faktiskt. Inte så nice jag har ingen aning om när den här lektionen slutar. Snart hoppas jag så att man kan få åka hem och typ.. Sova kanske?
Ska egentligen latja i photoshop men det fukkar bara upp sig för mig så bajs på det. Istället är jag duktig och glor på Bleach och diverse andra saker. *thumbs up*
Det bästa med Vanadisvägens datorer är att dem har ljud(!!!!!) och youtube funkar. Hoppas seriöst att de aldrig blockar dem för då blir jag inte klad hest.


torsdag 6 november 2008

Fan va produktivt mitt liv känns just nu. Underbart må jag säga.
Bullshit för fan. Men det går frammåt i skolan i alla fall. Hyffsat bra i alla ämnen utom matte och idrott. När det kommer till matten är jag fan dyslektiker eller värre. Idrotten.. Lathet och inget annat. I've made a deal with my legs, they don't work until noon on tuesdays.
Nä men livet är rätt trist nu. Har en massa pengar som jag egentligen borde bränna direkt men måste hålla i dem den här månaden. Plus att jag redan köpt ett par byxor för typ 1000 spänn. Fick rabatt på dem dock för att folket på Saturn pwnar. Sen köpte jag ett linne för 99 kr på Gina Tricot. Fett värt för det var snyggt,mhm. Idag köpte jag en bok också, Twilight. Den som har bio premiär den 21:a. Vill se filmen så jag beslutade mig för att läsa boken innan för att se vilken som är bäst,woo. Har då fortfarande en bit över 1000 spänn kvar. Det är NICEBAJS!.
Ska möjligtvis köpa en PSP i slutet av månaden. Får se om jag har lust att slänga mina pengar på det eller om det blir något annat smått och gott.

Mina blogg inlägg blir bara mindre och mindre intressanta för varje inlägg,haha. Det är dåligt. Jag har tappat gnistan. DÅLIGT.

tisdag 4 november 2008

Mys. Har inte sovit ett skit inatt. Thumps up på det.
Obama har precis blivit vald till president och jag sitter och lyssnar på Michael Jackson. Det är feting nice. Han är ju grym på att göra musik. På gamla dar det vill säga. Borde lyssna mer på mannen.
Glott på From Dusk to Dawn halva natten också. Den är ju übermysig. Hade glömt det så jag blev överlycklig när jag såg att den skulle sändas kl.3 till 5. Woho. Hade gjort värsta happy dancen om det inte vore för att jag är rädd för att väcka mina föräldrar. De blir så griniga om de inte får sin väl behövda skönhetssömn.
Klockan är nu 05.17 och det är absolut ingen idé att gå och lägga sig nu. Får väl ta och göra mig iordning snart, kanske till och med ta ett snabbt bad eller så. Det vore nice. Borde packa väskan också så att jag inte glömmer något nu med tanke på att jag har skola om några få timmar. Svenska och matte.. Båda dubbeltimmar.. Not nice men det kunde ha varit värre. Vi kunde haft idrott.

söndag 2 november 2008

Baby,the stars shine bright tonight

Mrush!
Fan va sämst jag är på att uppdatera denna skitsak. Kanske borde ge upp bloggandet? Det är typ endå ingen som läser den här så.. ja.
Och bry er inte om bilden, jag vet att jag ser ut som ett fetto.

Ah well, höstlovet har percis varit. Håller visserligen på till onsdag för min del men slutade idag för de flesta.
Som t ex för Tobias.
Han kom upp till Sthlm från Borås förra fredagen. Skulle möta upp honom i stan. Kan inte beskriva hur nervös jag var över att träffa honom. Och det första han ser av mig är att jag flyr i panik över en flock med duvor som Fisken skrämt. Vadå något pinsamt? Och Tobias är btw snyggast märkte jag. ;$
Sen åkte vi hem till mig och fixade några småstuff, som att presentera honom för la familia. Det gick bra och han gillade mina föräldrar,lol. Sen in till stan och plocka upp Linn för att sedan åka till mig igen och fixa till oss för Outer Circle senare.
Vi tjoade och tjimade innan vi åkte. Festen va nice,lite kallt ute bara men jag hade min värmare Damien.<3

Sen vet jag inte riktigt vad vi höll på med. Lördagen spenderades med lathet. Vi sov bara. Söndagen.. Vi hyrde film, REC. I love that movie yes. Men den fukkade så vi kunde inte se den. BUHU!
Måndags var det en liten klassåterträff för min del. Tur för mig att man fick ta med en person om man ville. Så jag hade nån att mysa med undertiden vi va hos Tommy. Vi luffade förbi spånga för att lämna filmen och få en ny så den åkte med hem till Tommy. Vi tittade på den och jag kunde inte sluta skratta för Amanda och Bea skrek lungorna av sig under i stort sett hela filmen. Och alla var lite halvt skärrade efter den. Det va kul.
Sen glodde vi på Death Race. Den va nice som fan. Rekomenderas mhm. WATCH IT FFS.

Vi har inte gjort så mycket den här veckan mer än att umgås med varandra och ha det mys. Va på bio och såg nya Bond filmen i fredags. Den va nice, men Damien va mer intressant än filmen. tihi.
Igår kom släkten hit för att fira mig som fyllde år förra tisdagen. Det var lol. När faster kommer blir det party på alla. OCH JAG SKA FÅ PIERCA MIG TACK VARE HENNE! :*
Fick pengar,det var nice. Alla gillade Damien och han tyckte att min släkt var underhållande.

Idag åkte han hem.. Det sög som fan. Åkte med honom till Orminge C för att hans skulle möta sin mamma där. Kände mig fett depp när jag åkte dit, men visade det inte. Att säga hej då va hemskt. :<
Jag vet inte när jag får träffa honom igen.. Förhoppningsvis snart.
Har seriöst aldrig saknat en person mer än vad jag saknar honom just nu. Det var så konstigt att komma hem och se hans säng vara tom utan att han låg där, eller sitta i min säng och spela tv-spel. Vem ska jag nu krama och pussa på innan jag somnar? Jag kännde mig trygg med honom här. Nu känner jag mig bara ensam..

Come back soon,ey?