onsdag 15 oktober 2008

Huvudvärk och gnominvasion


Ehehehohohahahahihi eller någonting sådant. Mitt skrivande har legat nere ett tag nu,det är inte bra för jag har så mycket inom mig nu så den här texten skulle kunna bli miltals lång. Men jag ska bespara mina kära läsare det. Om jag ens har några nu.
(Vet att Rickard är en jävel på att hålla sig uppdaterad dock,det är bra :*)
Detta ska bara bli en klagande text.
-Klagar jag inte alltid?
-Jo, men iaf. KLAGA MER KVINNA!
-Okej..chilla.. Ô.o.

Kan börja med allt klagande om idag. Bara för att man klär sig smått annorlunda än alla andra ger det er då rätten att stirra på en som om man vore något äckligt avfall? Nej, jag trodde inte det. Jag fattar verkligen inte vad det är för fel på människor i dagens samhälle. Ursäkta mig för att jag inte klär mig som alla andra modeoffer, jag vill inte direkt vara en i mängden. För NI är äckliga. Folk på tunnelbanan på morgonen är så otroligt arroganta så det finns inte. De behandlar en som luft. Visa mer respekt folk. Visst, ber om ursäkt att jag har min väska på sätet brevid, no kan snällt och vänligt be mig ta bort den istället för att sätta er på den. Jag vet inte hur det är med er men jag skulle inte gärna ha mina saker mosade av nån random persons feta röv.
Sen att folk borde prata lägre i telefon istället för att skrika det vore ju något. Det är inte så att ni står på varsin ände av världen, ni är i samma land och ni har en telefon att snacka i. Tala lägre ffs.
Jag klagar mycket ja, men det är underbart att klaga en massa. Testa det.

Hm.. Va ska man säga mer.. Jag har blivit blond. Väldigt blond. Jag är nya Blondinbella, det ni. Jag är blond och jag bloggar. Fast det blir mer.. BlondinPanda.
Bara det att tillskillnad från den bimbon bloggar jag om roligare och intressangtare saker. Oops,påhopp.
Men stäm mig då.

Snart är det den 24e (jävla tjatande om det asså, fy *slap*) och jag längtar ihjäl mig. Damien stannar typ en vecka! I goes HappyPanda fer suuuure<3
Blir rave den fredagen då, kul att ha honom med. Kommer nog inte bli så mycket dansande mest stå och klänga på honom för min del,mohaha. Sen får vi se vad som händer.
Bob vill gibba, får se om vi drar på det sen då. Jag vill egentligen inte för jag kommer loosa så hårt även fast jag äger alla där. *confident boost at max*

söndag 5 oktober 2008

Ahaha,I suck so bad.
Jag borde uppdatera denna oftare istället för en gång i veckan. Sen behöver jag inte skriva miltals långa inlägg heller men det är skönt att få skriva av sig.
Fast inte nu. Love såg till att min vänsterhand blev fett köttad idag. Han ville få tag i skräpet jag höll i. Det var inte bättre av att Bob höll i min andra hand för jag kunde inte försvara mig. Så det slutade med att jag drämde näven med full kraft rakt upp i det otroligt låga tegeltaket. Det sluttade med slaktade knogar, fel på armleden och nått allmänt cepe ryck i mina icke existerande muskler där.
Det är wierd och vädret idag sög. Fan va det regnade. Efter fem minuter endast hade jag Atlanten i ena skon. I need new shoes. Alla mina har hål under sulan,rakt upp i skon. Det suger.
Well.. Jag fikade idag iaf med Love och Bob. Det var nice. Bob är rik så han fick bjuda. Jag brände sönder tungan men det var det värt. Sen butchade Love min hand. And I am NASA material. Cuz I am smart.
Den här veckan har väl varit sugig, precis som alla andra veckor. Har haft skolfoto. Jag vägrade le, yay me. Och jag har klippt mig så nu är jag typ überkort hårig och ser ut som en liten grabb.
Längtar mer och mer tills den 24e. Okej,jag låter jättetjatig om det här men folk behöver ju inte läsa direkt. Ni kan ju skita i det som ni alltid gör.
Jag blir deprimerad när jag inte pratar med Damien, no fun at all. Jag vill att han ska bo närmre så att man kunde träffa honom när som helst. Men nej då, han måste bo i bajsBorås.
Jag blir ledsen när han säger hur deprimerad han är hela tiden, jag vill att han ska vara glad och allmänt... Woho:ig. Det som gör mig happy nu är varje gång jag får höra hans röst. Det är rent lyckorus.<3
Hans röst är mys och han funderar på att stanna i Sthlm den 24e. Då ska han gå med mig på The Outer Circle. Det skulle vara riktigt nice.

1 000 000 000up for Damien. Now you are in happiness mode!