söndag 31 augusti 2008

Calliope


Sandman come to me tonight,comfort me til morning light
As darkness falls and shadows lome I bid you welcome to my room
Rest your bones beside my bed, lay your hands upon my head
Cast your spell of slumber deep and stay beside me as I sleep
If i should die before I wake, I grant to you my soul to take



Den låten är så sjukt mys, nått jävla barn som säger allt det där så att man får kalla kårar längst med ryggrade. Under-fucking-bart säger jag bara. Nox Arcana är mitt nya knark. Lix vem fan behöver LSD och allt sådant skit, jag säger bara att Nox Arcana är tillräckligt beroende framkallande och det är inte skadligt för fem öre. Thumbs up.
Va har jag gjort i helgen då.. Hm.. Inte mycket du. Varit hemma och tjockat mig en massa mest. Det är stört nice. Fredagen minns jag inte ens vad jag gjorde så den är ingen idé att berätta om. Ifall nån vet,säg till. Och nej,jag va inte full.
Lördags: Jag var med Henrik. Tvingade lite sådär snällt in honom till stan för jag var grovt uttråkad och Linn va upptagen med annat.Bajs och kiss på dig kvinna.<3 Det var nice att va med Henrik iaf.Blir oftast aldrig en lugn stund eftersom att han är overallt och ingenstans hela tiden. Vi lallade runt en massa. Palla vara stilla på ett ställe lix. Vi gick till gamla stan och kollade lite på SF. Det var nån snubbe där med värsta kåtbock rösten. Han va skitläskig,ungefär lika gammal som oss men såg fan ut som en pedofilgubbe. Han typ stalkade oss där inne sen. Jag ville ta Darth Vader och kasta på honom. Men tyvärr så va Darth Vader redan skev i fejan så jag lät bli. Lite snäll måste man ju vara. Sen var det überfjortisar där inne också som Henrik höll på att spy på. Det var nice om han hade gjort det. Sen gick vi därifrån.. Till vart vet jag inte,tror det var tillbaka mot plattan men jag är fan inte säker. Åkte hem nån gång efter det. Väl hemma så kunde man tjocka sig till Batman x2. Lycka asså. Sen typ inget mer.Vad jag minns iaf.. Fan va mitt minne ska svikta nu då. Jävla skit asså.. Måste lämna in det på reparation eller är nån trevlig och byter med mig?
Söndag,idag: Hämta lilla mamz ünd Paula på Arlanda för att de kom hem från Grodätarland. Jag följde bara med för sakernas skull,jag sket väl i om mamma kom hem. Hon hade köpt stuff åt mig,det var det enda jag ville åt. Två ringar,en med biohazard på. *happi* Och en med vågor på,den va schnygg. Båda passar endast på mina tummar för de andra fingrarna är för smala. Borde kanske göra nått åt det.. *cuta av mig fingrarna* .. Faan,jag ångra mig.. Aja. Sen fick man ju godis också,fatta vad fet jag kommer bli efter den här helgen. Värsta sumobrottaren ffs. Halsband fick jag oxå,och mer parfym. Höhö. Vi droppade av Paula nånstans på vägen mitt ute i ödemarken MOHAHA! Eller inte,nånstans vid karlberg var det. Sen drog vi till BK och jag käkade en 150 g hamburgare. Fy fan va mätt man blev efter den asså.. Och FET.Smällfet asså. Sen när man kommer hem runt 5,halv 6 så säger en viss Phanaticz att han har tråkigt och att jag MÅSTE åka in till stan bara för det. Aja,jag åkte in till stan,kom in runt 7. Mötte honom och nån polare till honom. Sen gick vi iväg nånstans och ytterligare en polare till dem dök upp. Asså... de va fan mer cp än mongon med just cerebral pares. Allt de kunde säga va "Hej fitta,hej då fitta,ses imorgon fitta". Allt började då de såg två fjortisar. Sen gick de genom hela gamla stan och sa det till random folk. Och visst,jag typ dog av skratt men vafan jag skämdes över att ens vara i närheten av dem. Skoja,det va seriöst skitkul.Skrattade fan röven av mig. Väldigt random så tog vi djurgårdsfärjan över bara för att sedan åka tillbaka till plattan med buss. Onödigt,lika onödigt som luften vi andas. Sen drog de andra två mongosarna hem och jag misshandlade Henrik lite,men det var bara för att han förtjänade det. :D Vi gick runt ett tag,fastnade i Kungsträdgården. Sen drog jag hem för att det var kallt. >.<

Hum hum,möjligtvis Cybertown imorrn dåra om ekonomin tillåter. Hoppas fan i helvete att jag mår bättre i morrn. Min hals är svullen och jag mår allmänt piss typ. Vill bli frisk,NU.


OVER AND OUT

fredag 29 augusti 2008

Circus Diabolique


Walla på gyd,abo len jag svär på min mamas död jag cutar dig yao.
Jag vet inte.. Det var turken i mig som kom fram,walla.
Först och främst vill jag påpeka hur nödvändig jag är. Otroligt nödvändig,mmkay. Hatade att vara ledig igår för jag hade så otroligt onödigt cepe tråkigt så det finns inte. Det första jag ska göra på måndag är att skriva upp mig på formkursen och därmed få ett nytt schema,how you doin'!
Och idag visade det sig att jag visst har lektion på fredagar,photoshop med Karim. Det skulle ju liksom inte skada för mannen att komma i tid så att jag slipper gå runt där på Kvarnholmen och känna mig ägd för att jag kommit dit i onödan. Får ta och kolla upp det också på måndag för inte fan vill jag ha photoshop med en snubbe som kliver på tunnelbanan på samma ställe som mig,vid samma tid och brukar sitta i samma vagn. No fucking way. Det kanske slutar med att han börjar prata med mig. *panik*
Asbra att jag inte hade den lektionen idag för då hade jag missat dagens händelse. Smög med Anton och Dress in på engelskan för Brage tycker att jag är fett med lugn och duktig (till skillnad från Fjanton) så det var lugnt för honom. Det första Fjanton gör när han kommer in är att svinga sin väska som Tarzan svingar sig i lianerna.. Det slutade ungefär på samma sätt som när Djungel George svingar sig i lianerna. PANG sa det och Fjanton krossade en ruta i fönstret. Brage märkte som tur va ingenting,han hade väl tankarna på annat. Hoppas att det var tankar på en rakapparat med dejt på hans håriga buttcrack,för seriously.. EUW så hårig den är. >.<
Aja,det blev ju så att Dress och jag sitter och asgarvar som fan åt det där och Brage får andra tankar på att slänga ut mig för det. Lyckat värre men jag lyckades samla mig. I r good Panda.
Sen vette fan vad jag gjorde.Hade mentorstid med Gunwhore och började störa mig om möjligt ännu mer på min klass,zomg. Sen chemmåt. Träffade min kära granne vid bussen i rissne. Den jäveln är ju längre än mig nu,*cut cut*, och han är 93a. Träffade min andra kompis på bussen sen. Han hatar mig mucho för att jag klappar honom på huvudet. I dont give a damn cuz hans huvud is klappvänligt.

Nu sitter jag är och fryser röven av mig. Att höra från mamma är inte kul för hon bara skryter om hur varmt det är i snigel/grodätarlandet. FU säger jag bara. Det enda braiga med att hon är där är att jag får nice stuff sen på söndag när hon kommer hem. Ja,hej jag är bortskämd när det kommer till smycken från utlandet.<3
Jag och papz är fett smarta btw. Vi har starka misstankar på att det är värsta typ mögelgrejset i mitt rum för jag mår fan inte bra här. Vaknar ofta upp med ont i halsen,mina ögon är irreterade 24/7 och jag mår allmänt piss. Så vi ska typ ta hit nån så att de får kolla upp det där. Om de är så och hela stället måste saneras eller vad det nu kallas,vem är villig att låta mig på hos den? 8D
Inge,nähepp,jag är inte förvånad för vem vill ha en bitsk Panda hos sig. Ingen alls. Höhö.
Imorrn vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill typ ut på stan och dryga mig...

OVER AND OUT

onsdag 27 augusti 2008

Fuck Fashion


SKADOSH! Eller något jag vet inte. Jag har tråkigt och väntar på att X-Men ska börja,fett sämst att den krockar med Project Runway. Nu när det är final och allt där. It sux. Men jag vet dock vem som vinner,tack Jay Leno Show för det. (Jay,you are so dead,your name in my Death Note.)
Aja,det går iaf i repris på lördag tack och lov. Hade seriöst avlidit annars. Ja,jag är fett med geek, and I love it.
Till dagens händelser; Vaknar som vanligt klockan 6 *intresse klubben antecknar*. Går upp,drar på mig kläder och fixar till mig. Precis när man skulle lägga på det sista i sminkningen så rycker handen till helt random och jag får hela mascara borsten rätt i ögat. Det är fan som att få en pungspark. Jag stod och svor så att det hördes till Kina i fem minuter. Så man var tvungen att göra om skiten. Tsk tsk. Aja,sen iväg till Odenplan dåva. Gick som vanligt in på Espresso House för att inhandla en varm choklad. När jag stod där i kön gick Henrik förbi,jag blev ledsen för han såg inte mig.*cut cut,sob sob* . Han som jobbade inne på Espresso House va segare än en snigel i rusningstrafik. Det tog honom typ 5 min att göra skiten. Han va seriously to gay to function. >.< Sen när man väl ska ta emot skiten så spiller han ut halva. Way to go ditt cepe. Sen skulle man även vänta på Linn och hennes chaibaitai latté. Det tog ju ännu längre tid. Så jag stod vi sidan om och svor lite för mig själv.
Sen ÄNTLIGEN var han klar med den och vi kunde dra till skolan. Hade första svenska lektionen idag. Tråkig som vanligt. Hej jag satt och nickade till ett par hundra miljoner gånger och sen skrev om hur mycket jag ogillar och verkligen inte bryr mig om dispyten de hade om OS i Kina. Vafan,låt risplockarna ha sitt jävla OS skit så får vi det överstökat. Det gick ju strålande. Inte för Sverige då men för alla andra länder.
SO:n är inget att snacka om. Värdelös.
Efter skolan drog jag och Linn till det andra Cyber och hälsade på Henrik. Jag kom fram till att det går otroligt intelligenta personer på den skolan. De stod och fotade varandras jätte kranar till näsor.
Efter att ha umgåtts med honom ett tag så stack vi iväg för att kolla runt i olika affärer. Det var jobbigt att gå och jag var klagmoster nr.1. På C.U.M så testade jag ett par platåskor som var vääldigt höga. Jag såg ut som en jättetransa.. Men en sak på plussidan dock. Mina ben såg fett slanka ut. *thumbs up*
Sen iväg till Saturn och kika runt. Att gå runt och kolla på så många olika affärer gör mig fett deprimerad. Jag vill bara ha en massa saker,det är inge bra när man seriöst inte har några pengar alls. Funderar på att råna en gammal tant. Men jag är rädd för att det kommer vara värsta kung fu tanten som i glasögonreklamen. Fatta vad mycket pisk jag skulle få då.
Ah well.. Imorrn är det torsdag och jag har inga lektioner! Hej underbart lång sovmorgon.<3


OVER AND OUT

måndag 25 augusti 2008

Sentimental PIGgy Romance

It's dancy time,dancing dancing til' you're fine~
Ofta,jag kan inte dansa just nu. Mina fötter gör ont och är prydda med en massa plåster, mina ben är döda och orken existerar inte förtillfället. Jag kan använda hela detta inlägg till att bara klaga. Det känns värt och menigsfullt. <3
Klaga nr 1: Skolan suger ju för fasen en massa möglig getpung. Vår nya klass är ju lika sociala som ett fucking cepe som jag gick i samma klass med i lågstadiet. Alltså inte alls. Herregud va äckliga dom är. Fy fan jag vill raka av håret på deras huvuden och gasa dem som Hitler gjorde med judarna. Fast tillskillnad från honom så vill jag gasa dem med kofisar och inte giftig gas så lite vänligare är jag iaf. Vi hade SO idag först på morgonen med herr Lindberg. Han va glad när han fick se mig och Linn. Shize vad han älskar oss. Vi var inte alls lata förut och inte gjorde någonting,nej nej. Vi va små änglar som gjorde precis allt han sa. (a)
Sen .. Matte. Måste jag ens skriva något? Alla vet hur matte är. HEMSKT.AVSKYVÄRT.ÄCKLIGT.TRÅKIGT.SÄMST m.m. Ny mattelärare iaf. Det är ett plus. Men han verkade typ fett dryg. I went happy for a short moment. Sen fick vi diagnos. Det sög rövsvett från en sumobrottare. Mitt papper blev ganska tomt men jag svarade iaf på några saker. Vette fan om det blev rätt dock. När man va klar fick man gå. Jag och Linn blev klara först.SUCK ON THAT BITCHES! Så vi fick sluta tidigare,fett värt. Sen fick man höra lite från några i klassen att de svarat på typ 2 frågor av ty 30. Vadå hej,confident boost?
Klaga nr 2: JAG HAR ONT I TUNGAN! Popcornen jag åt tidigare var way för salta. I failed. Aja,gott var det iaf men nu gör det så fruktansvärt ont i tungan att jag funderar på att gå ut i köket och klippa av den med en sax.. Ett problem dock,saxarna från käket är typ borta. T___T

Okej,jag ska inte klaga så hemskt mycket mer,känner mig ju fett dryg och skit då. Några bra saker som hänt i dag;
Nr 1: Jag har äntligen fått tummen ur arslet och färgat om mitt hår svart. Fy satan i gatan och jävlar i min låda vad jag har saknat att ha svart hår.<333 Men jag behöll lite av den turkosa luggen,bara för att det är fin färg om nom nom. Blev jättemegasuperduperübermycketasskit nöjd med det. No more green/blue/purple/some wierd color in my hair,no sir! Bara svart,svart och åter svart. + Lite turkost. Vette fan hur jag lyckades färga en del av mina armar svarta dock. O.o det var fett med mysko.
Nr 2: AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!! *skadeglädje* Okej,nu kommer jag vara fett hemsk och kommer säkert bli hatad av alla som kommer läsa detta. Men suck my balls för jag bryr mig fan inte! XD
Fick reda på av min gamla klasskompis att våran svensk/engelska lärare från högstadiet har fått bröstcancer. Jag vet,det är typ fett hemskt och allt sånt där jag borde fan inte vara happy för det. Men all skit jag fick av henne från 7an till 9an.. jag säger bara; IN YOUR FACE BIATCH!!
Nu kommer alla hennes små rövslickande gulleungar att komma krälandes till henne och vara ledsna och tycka en massa synd om henne.EUW. Räcker det inte med att ni tryckte in era face i röven på henne och slickade rent där i högstadiet? Bara för att hon är sjuk så ska hon få en blombukett? Ja det kommer ju verkligen hjälpa henne med cancer. Thumbs up.

Nä,nu har jag varit elak nog känner jag. PFFT,skoja men det tar vi en annan dag. Imorrn har man en enda jättelång idrottslektion. Fun.. NOT! Men aja,får träffa husse imorrn så jag ska klaga på att han gör beroendeframkallande låtar. Vilket inte är bra. Sen passa på att skriva upp mig på formkursen,glömde det förra veckan så.
Well..


OVER AND OUT

söndag 24 augusti 2008

Otaku Speedvibe

Jag failar med att vara aktiv,jag vet. Första skolveckan har gått. Det är ju nice. Vad jag tyckte om min klass efter första dagen; DEN SUGER RÖVSVETT.
Tråkigare människor får man leta efter lix.
Tisdagen gick åt att göra en såndär dum kub. Onsdagen var det bowling och jag visade klassen vart skåpet ska stå. Utklassning på hög nivå.
Torsdagen var ovärd. Inga lektioner alls och kommer ändå till skolan för att få schema. Drog till Kvarnen och hälsade på människor,samt att jag hade form.Ska skriva upp mig på det.
Fredagen,ovärdaste jävla dagen någonsin.Kommer till skolan vid 11 för att ha nån estetisk verksamhet. Går till klassrummet,det är tomt. Okej,tänkte jag och gick till esteternas för att hitta Linn. Sen gick vi tillbaka i skolan och chillade lite för vi skulle ha mentorstid senare. 3 timmar senare men det var chill,folk va där. Husse stack dock då man träffade honom. Fail,du försummar ditt husdjur. Aja, när det väl va tid för mentorstiden visar det sig att vi inte ska ha nån. TACK FÖR INFON GUNWHORE!

Igår var det fest! Oj oj så jag hade längtat efter denna fest. Synd att jag fick aningen för lite sömn innan men mina föräldrar är respektlösa as och kan inte vara tysta på morgonen fast de vet att de har en unge som sover och vaknar jävligt lätt.
Dem drog iväg vid halv tolv på dagen och lämnade mig åt mitt öde. Skulle in till stan och möta upp Linn vid två,vi skulle fixa lite småsaker innan vi skulle dra hem till henne för att käka och sen fixa till oss. Fixade strumpbyxor på saturn och blev genast jävligt mycket fattigare,iaf jag. Sen till Centralen där hon fixade nånting på en affär som luktar anus.
Sen hem till henne i lilla trevliga Alby. Vi käkade pizza och glodde på Project Runway,sen förde jag krig mot hennes tangentbord. Den vann fan,det var inte skoj.
Sen började vi göra oss iordning för tiden drog iväg,Linn skulle vara där kl 7 för att jobba i chillen. Jag hade då inte bråttom. Vägen vi fick ta dit va små krånglig. Eller inte,aslätt att hitta. På bussen på väg till Flaten började vi först att underhålla oss med mitt sjungande,sen att jag översatte alla sationer till engelska; Skarpnäck -> Sharpnude <3>
Började käbbla med en av killarna som skulle spela,Phanaticz. Men det var bara för att han va jobbig. Bläh på honom,han fick dock en massa stryk av mig. *stolt* Men han va seriöst jätteond. Spelade in hemska videor på oss när vi satt där och typ halvsov. Åker dem upp på youtube så är det han som blir kastrerad med en träslev.
Stack därifrån rätt tidigt typ. Pallade inte vara kvar,det var för kallt. Jag kunde inte sluta skaka.

Men men,fett värd fest iaf. Fler sånna tack.


OVER AND OUT

söndag 17 augusti 2008

Uhn tiss uhn tiss uhn tiss Baby

Svinkallt,blött och trist. Bra beskrivning på hur jag har det och på hur det är ute. Är fortfarande aningen blöt efter att ha varit ute runt 4. Fail på att jag har frustit konstant i två dagar nu. Va är det med Sverige att vara kallt asså?
Ah well well,varit lite slappt med skrivandet här nu.Fail på mig men det har hänt en del skoj saker så jag har varit upptagen. Men mer om de sakerna snart. Måste skriva av mig på random stuff först. Imorrn börjar skolan,det kommer inte bli kul. Men sammtidigt så kommer det nog det. Kul med nya klasskompisar,är fett nyfiken på de äckliga små 92:orna. Slår nästan vad om att de flesta i klassen kommer vara alternativa, eftersom att 92:or är indelade i två grupper; fjortisar och emos. Med tanke på det så hoppas jag nästan att det är mer emos än fjortisar i klassen. Annars tar jag nog antagligen livet av mig. Detsamma gäller om vi får Alessandra som mattelärare. Säger bara no way att jag har henne som matte lärare igen. Det var seriöst främst hennes fel att jag failade matte. Hon fick mig att tappa intresset av att ens försöka lära mig det hon sa. Så.. Allt är hennes fel alltså. Känns fan bra att ha någon att skylla på,hoho. Idrotten också,men det var ju då Kamrans fel. Jävla cepe prov han ger oss på slutet. Faila det och man failar på idrotten. FU!
Aja,enough chattering about random stuff.

Fredags: Var med Humla då. *happy* Han kom äntligen till Sthlm efter att ha skjutit upp det hela veckan på grund av olika saker. Vaknar typ fett sent den dagen,skickar ett sms och frågar ifall han tänkt kommatill Sthlm. Får svar på att han redan var här. Jag skyndar mig upp för att göra mig iordning,tog väl en timme och sedan stack jag in till stan för att möta honom,Oscar och Trekant. Det var trevlans att möta dem. Vi drog till Ung08 och kikade runt. Hittade Tvilling som skulle vara med i cosplay paraden. Hon va fett ball som Luffy. :D
Sen fastnade vi vid Stora Scen för där var det några äckliga ungdommar som dansade. Killen i glasögon var så fail så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Han skämde bara ut sig där. Humla tyckte dock att han var jättebra för han röstade på honom när de bad publiken att rösta. Slutade med att jag höll ner hans armar så att han inte kunde rösta alls. Sen kom Jocke förbi,och de satt och snackade ett tag. Undertiden kom det en fotograf och lite spontant fotade oss alla. Den vinkeln han hade för att ta kort på Humla såg fel ut för det såg bara ut som att han fotade Humlas skrev.
Efter ett tag begav vi oss iväg,Trekant och Oscar på nått håll för de skulle möta upp någon,Jocke hem till sig för att fixa stuff och jag och Humla stack till New Nippon. Där inne fastnade vi länge,jag stod och drägglade över diverse skivor och Cure tidiningen med Kaya. Humla drägglade på allt. Slutade med att han köpte en Rentrer en Soi tröja innan vi gick därifrån. Tillbaka till plattan,vi va hungriga och hamnade på BK efter att han stått och drägglat över en asiat som stod utanför ett bra tag. Efter att vi käkat skulle de alla dra tillbaka till Uppsala *snyft* Jag kunde inte följa med och det sög möglig getpung. Hade pengar att komma dit för men inte tillbaka. De skulle ha fest och ville ha med mig.. De försökte t.o.m kidnappa med mig men failade. Följde iaf med dem till tåget. Jag blev fett depp då jag sa hej då..
Men aja,dagen va fett värd tack för den. ^^

Lördag: Städa,städa,städa på natten tack vare Nemo. Men det var det fan värt för annars hade jag inte kunnat träffa honom den dagen.
Så alltså,hängde med Nemo och annat folk. Tanken var att vi skulle på The Voice. Men det sket sig ju totalt med tanke på allt jävla folk som var där. Aja.. Mötte upp honom och några till på plattan,där det var nån thailändsk köpt fru som stod och hade epileptiska anfall. Folk kallade det dans men det var det fan inte. Vi drog iväg till Ung08 för att kolla om det var nått hålligång där. Slutade med att vi gjorde kondomfickor. Min och Nemos blev kossor. Fina ffs. Sen fick vi en varsin kondom och en pin. Sen skulle vi vänta på nån kompis till någon så kom fotografen från fredags fram och frågade om han fick fota mig och Nemo för han gillade våra hår. Vi sa visst och blev en massa fotade. Han var nån frilansfotograf,rätt ball. Vi får bilderna tidigast i november. Det är nice. Minns inte riktigt va vi gjorde sen.. Tror att vi höll på att tränga oss in i folkvimmlet. Det var en mardröm. Jag kan verkligen inte vara bland alltför mycket folk sådär. Så egentligen fattar jag inte hur jag klarar mig på konserter.
Vi stack därifrån efter ett tag. Skulle möta upp tre av Nemos kompisar,Heffaklumpen,Alex och Abdi. Nej,jag minns inte vad Heffaklumpen heter. >.< Men iaf,de va knäppa ffs. Abdi var väl någorlunda normal. Men Alex verkade bara ha spatt hela tiden och Heffaklumpen skulle taffsa på röven hela tiden och sen ligga i mitt knä när vi satt vid plattan. EUW säger jag bara. Lyckades irretera honom iaf. Det fick honom att hålla sig undan en stund vilket var otroligt skönt för mina mosade ben.
Orkar inte skriva om allt som hände denna dag men fett värd och äg var den iaf. Låt oss göra om det nån dag inom den närmaste framtiden.

OVER AND OUT

onsdag 13 augusti 2008

Silent eve


Klockan är 23:57 nu när jag börjar skriva.Sent indeed. Vid den här tiden igår hade jag redan somnat för då var jag död. Egentligen borde jag sova nu så att jag får in en någorlunda vanlig dygnsrytm men inte fan pallar jag det. Sov för länge idag så jag är alldeles för pigg. Vilket inte är bra men jag skiter i det.
Jag är uttråkad. Därför sitter jag här och skriver men jag tänker inte skriva om dagens händelser för det var alldeles för tråkigt för att nämnas. Jag har alltså inte gjort något mer än att vara hemma och latat mig.

Igår var jag däremot smart.Väldigt smart.. not! Sovit i två timmar bara för att jag var uppe och kollade på meteorregnet. Det var fint,mer sånt tack.
Dress hade lyckats övertala mig att följa med när han började skolan så det var till att gå upp sjukt tidigt,göra sig iordning och dra iväg. När man kommer till Tcentralen är det självklart strul på gröna linjen så när man väl kommer till slussen så har bussen redan gått och det är en halvtimme kvar tills nästa. Fuck yeah va det var onice. Fick sällskap av Montis iaf som var försenad som vanligt. Blev retad av honom på hela bussresan fan va han ska få igen för det.
Kommer till skolan ca 30 min försent, inte för att det gjorde mig nånting men iaf. Satt där och glodde när alla fick scheman och stuff. Tvilling,Linus och Joy va där med för de börjar i den klassen. Fatta vad jag missar stuff .__.
Aja,drog med Dress,Cin,Joy och Anton på Ung08. Vi va balla och fick Ung08 band.Status. Eller inte. Men iaf. Tvingade även in Bäckman,Linn och Henrik. Vi tappade bort de förstnämda och fick sedan Tomas med oss. Fan vad jag hatar honom och Bäckman.Dom är dumma. Men Henrik var värst.
Aja,Ung08 va typ trist som fan i år.Vi gick bara runt och drygade. Men blev happyfucks (iaf jag och Linn) när vi fick veta att Kyrielle skulle spela. Vi stack direkt till lilla scenen och placerade oss längst fram. Det bandet är eye candy på hög nivå,att det är asbra gör det bara ännu bättre.

Ah well.. That's all for today.

OVER AND OUT BITCHES

måndag 11 augusti 2008

A simple game of chess

Faen. Jag känner mig allmänt död,seg,förjävlig och allmänt sliten. Som att jag festat tre veckor i sträck eller något sådant. Vilket jag defenitivt inte har. Bara inte sovit så överdrivet mycket. Jag måste sluta vända på dygnet.
Nu är det ju viktigt att komma in i rätt dygnsrytm med tanke på att skolan börjar nästa vecka. Fy fan vad jag längtar.. INTE!. Gah,det kommer bli tufft att köra om ettan men va fan,jag behöver det seriöst. Fattar inte hur jag kunde slösa bort ett år i skolan bara sådär. Nej,inte igen. Nu ska jag fan lägga manken till och bli värsta plugg nörden med MVG i allt.
Okej,jag ljög. No way att jag kommer få MVG i allt. Men kanske i något,vem vet. Hoppas kan man ju lix alltid göra. n_n
Tycker synd om alla mina kära kamrater som börjar imorgon. Det är ju tidigare än vad vi fick börja förra året.Hallå? Va fan tänker Cyber med egentligen? Varför plågar ni mina stackars vänner så? *fniss*
Aja,det var det om det.. Inge mer snack om skolan för jag blir fan deprimerad. Kan skriva om min aningen händelselösa dag istället.SKOJIGT VÄRRE!
Vaknar 13.37 (Win!) av ett sms från Humla,som kommer till sthlm på onsdag mej goes happyfucker. Sen kom papz hem så inte fan var det nån idé att sova mer.
Sätter mig vid datorn då,ballt eller hur? Är lite social med ett par fukkers och bestämmer sedan med Leo-ponken att dra in till stan. Inte träffat gossen på evigheter. Och han har börjat röka den jäveln. >.<
Vi chillade lite.Va med Kim och Sabina oxå. Slutade me att vi hamnade på Donken. Äckligaste maten som jag aldrig mer i hela mitt liv ska äta. Fick veta lite stuff vid matbordet,som att Kim släpper brakfjärtar under sex.Mys~
Sen tillbaka till Plattan och sedan hem.Va helt fucking slut lix.
Och förbannad på fucking tunnelbanan men det var på ditvägen. Växelfel så att ALLA måste gå av vid Fridhemsplan.Självklart blev det mycket folk,det togcirka 5 min att komma upp för en kort jävla trappa som man tar i tre steg. Jag var inte happypanda då inte.Fy fan.

Imorrn ska jag träffa Henrik(!),fatta hur fucking glad jag är.Jag har saknat den gossen massa massa.<3 Drar in till stan för att möta honom vid kl.1. Kommer nog hamna i Kungsträdgården med all Ung08 skit. Linn joinar oxå. I goes HappyFuckface.

OVER AND OUT

lördag 9 augusti 2008

Experimenta el Miedo


Kanske ska börja med att skriva om gårdagen,080808. Trodde att den dagen skulle vara aningen speciall men inte då. Det var regn,uppehåll och sen mer regn. Inte så värst mycket hände i stan heller.
Åkte in och träffade Jonas och Fredrik,det var trevligt. Vi gick runt lite och hoppades att fjårtisgrabbarna som var där skulle börja bråka,för det var fan jävligt nära. :D
SPg två av mina gamla klasskompisar.Det var fan inte kul.Usch,fy och fett med blä.
Aja,efter ett tag så stack Fredrik och hans kompis hem och jag blev lämnad med Jonas.Han skulle också hem efter typ 2 min.That sucked. Så jag fick haka på Älgen,Negern,Billyboi och flera. Samtidigt som jag tjatar sönder mig på Marc för att få in honom till stan.Sorry för det. :*
Vi lallade väl runt lite grann och jag fick tre små emos på mig för att jag luktade gott,de sniffade asmycket på mig. I lol'd.
Marc,Simon och nån till kom inte in till stan förns vid.. 10 nånting. Så allt tjat paid off. ^^
Synd att jag inte kunde va med dem så länge dock eftersom att mina föräldrar lackade på mig. Aja,de har blivit vänligare, snart är allt som vanligt igen.


A well,började denna dag med att vara bitterfitta. Det var mys och fick mina föräldrar på flykt. Fett nice.
Har inte gjort så mycket idag förutom att vara sjukt deprimerad. Inte nice. Sen blev jag på lite bättre humör när papz säger att jag får gå på nästa rave. Fett pepp,nån som är på? :D
Sen stack jag till Spånga på kvällen och hyrde film. Det blev Rec och Underworld.
Marc rekomenderade Rec, den skulle vara läskig som fan och allt sånt där. Pfft,tänkte jag. Skräckfilmer brukar inte bita på mig.. Men den här gjorde fan det. Fy fan va rädd jag blev. Ska seriously aldrig mer se den filmen ensam. Nästa gång får nån hålla Pandan sällskap så att hon inte dör av skräck.
Underworld va bra den med.Vampyrer och heta killar,mrr <3 Synd att början fuckade upp sig totalt.

OVER AND OUT

onsdag 6 augusti 2008

Dödligt sex för franska ostron


Walla,idag var det äntligen stan efter en lång tid av att ha varit ofrivilligt osocial.
Aldrig mer det nej. ><

Egentligen var det planerat att det bara skulle vara jag och Patrik men jag försökte mig på att få in flera till stan. Det var ju inte sådär jätte lyckat dåra. Marc va dum och bangade >.< Kim gjorde samma sak. Bad Jocke komma in till stan,det visade sig att han redan var inne eftersom att vi sprang på honom,Jewnas och annat folk senare. Vi blev ett ballt litet gäng som gick omkring och uppförde oss helt normalt.
*host*

Träffade en massa folk på stan idag. Linn hörde av sig så man fick träffa henne en snabbis <3 Tomas är bara dum och gör jävligt ont att slå på. Dont fucking try it. Sprang även på Påny. Fatta länge sen man såg honom lix. Hans hår är roligt nu när han inte har hästsvansen. Emil träffade man även. Det var trevligt,saknat honom som faen. Sen vanliga små plattanbarn som Jimmy och Alex.
Det var även tre små äckliga nerknarkade drägg som höll på att följa efter oss som fan där. Fy fan man ville bara ge dem en bitchslap och spy på dem. Seriously,de var något av de värsta jag varit med om. Äckliga små barn, de kan fan inte ha varit äldre än typ 12-13 bast nånting.
Och de var inte de enda som stalkade oss idag. Två nerknarkade negrer också. Man fattade inte vad nån av dem sa, förutom typ "Fuck you" eller var det nu var de sa. En av dem fick pengar och matkupong av Jewnas + cigg. Han slängde ciggen och gav bort pengarna och kupongen till den andra negern.
Fan va vi garvade åt dem. Men så fort de kom i närheten sprang vi iväg.

Nu sitter man här framför cepe datorn,chattar på msn och camar med pårrbarnet nummer 1,bråkar med en äcklig stalker och har grymt tråkigt.


O V E R A N D O U T B I T C H E S

tisdag 5 augusti 2008

Skadosh

Jahopp,då har man skaffat en blog..igen.
Tröttnade på den andra då jag seriously aldrig uppdaterade den,sen glömde jag bort den. Fy på mig. Nu ska jag försöka hålla mig aktiv med den här.
Klaga så mycket jag vill,så att folk slipper läsa allt på bdb och sen klaga på mig om att jag klagar för mycket.
Hm.. För mycket "klaga" i den meningen.. aja.



Min dag; Inge märkvärdig. Skulle nog åkt in till stan om inte vädret hade varit emot mig. Regn,regn och åter regn. Så man ville inte ut och bli blöt. Men jag var ute iaf.. men jag åkte bil så blöt blev jag icke! :D
Chillat mest, sovit länge ,svullat godis <3 Har way för mycket godis efter kryssningen X_x om någon vill komma och hjälpa till med konsumtionen av det, be my guest. Men jag har lovat lite till Marc så man får vara sparsam,lol.

Sitter nu och skriver det här,chattar på msn med people och lyssnar för tillfället på Star Wars soundtrack,say woOt O.o samt kollar på den dåliga filmen Volcano.