onsdag 6 augusti 2008

Dödligt sex för franska ostron


Walla,idag var det äntligen stan efter en lång tid av att ha varit ofrivilligt osocial.
Aldrig mer det nej. ><

Egentligen var det planerat att det bara skulle vara jag och Patrik men jag försökte mig på att få in flera till stan. Det var ju inte sådär jätte lyckat dåra. Marc va dum och bangade >.< Kim gjorde samma sak. Bad Jocke komma in till stan,det visade sig att han redan var inne eftersom att vi sprang på honom,Jewnas och annat folk senare. Vi blev ett ballt litet gäng som gick omkring och uppförde oss helt normalt.
*host*

Träffade en massa folk på stan idag. Linn hörde av sig så man fick träffa henne en snabbis <3 Tomas är bara dum och gör jävligt ont att slå på. Dont fucking try it. Sprang även på Påny. Fatta länge sen man såg honom lix. Hans hår är roligt nu när han inte har hästsvansen. Emil träffade man även. Det var trevligt,saknat honom som faen. Sen vanliga små plattanbarn som Jimmy och Alex.
Det var även tre små äckliga nerknarkade drägg som höll på att följa efter oss som fan där. Fy fan man ville bara ge dem en bitchslap och spy på dem. Seriously,de var något av de värsta jag varit med om. Äckliga små barn, de kan fan inte ha varit äldre än typ 12-13 bast nånting.
Och de var inte de enda som stalkade oss idag. Två nerknarkade negrer också. Man fattade inte vad nån av dem sa, förutom typ "Fuck you" eller var det nu var de sa. En av dem fick pengar och matkupong av Jewnas + cigg. Han slängde ciggen och gav bort pengarna och kupongen till den andra negern.
Fan va vi garvade åt dem. Men så fort de kom i närheten sprang vi iväg.

Nu sitter man här framför cepe datorn,chattar på msn och camar med pårrbarnet nummer 1,bråkar med en äcklig stalker och har grymt tråkigt.


O V E R A N D O U T B I T C H E S

1 kommentar:

av Alec Laine sa...

"Ge dem en bitchslap och spy på dem" - you made my day XD.